За нас

За нас

Decor A предлага на своите клиенти богат асортимент от висококачествени ПДЧ и МДФ Плоскости, както и кухненски плотове от най – висок клас.

ПДЧ плоскости

 ПДЧ – плоча от дървесни частици. . Основните суровини, които се използват са смлени дървесни частици, пресовани и слепени със специален вид смола. Най-често използваните са трислойните – по-груб среден слой е заключен между два по-тънки повърхностни слоя, които са от по-фини и по-плътно превосани частици. 

МДФ плоскости

MDF или Medium Density Fiberboard е малко по-специален материал от ПДЧ. Буквално се превежда дървесно влакнести плоскости със средна плътност. Тези плочи се произвеждат от мека дървесина по метода на сухо пресоване при високо налягане и температура, на което и се дължи по-фината и хомогенна структура на материала.

Кухненски плотове

Предлагаме различни по размери и дебелина кухненски и работни плотове. Изработени от висококачествено ПДЧ по съвременни технологии. Към всеки поддържан цвят и десен на плотовете за кухня можете да намерите и същите гърбове.

Нашата история

Фирма Декор-А ЕООД е създадена на 07.05.2000 година с основен предмет на дейност: търговия с материали за мебелната индустрия. През годините компанията работи успешно за разширяване на асортимента, посредством съчетаване на традиционните продукти с най- новите тенденции в европейското мебелно производство. Декор-А се стреми да предложи на своите клиенти цялата гама продукти, необходими за производство на мебели: ламинирани и фурнировани плоскости, ABS кантове, работни плотове и пълна гама аксесоари към тях, цветен MDF, мебелен обков.

Основни партньори на компанията са: ROSI, AGT, DECORINI, ORMA, YILDIZ ENTEGRE, AKRITAS, FALCO, ALFA WOOD, HANEX и други.